недеља, 1. септембар 2013.

4. KNJIŽEVNI SUSRETI SMEDEREVSKA PALANKA 2013.


Književni klub 21 iz Smederevske Palanke i ove godine poziva sve ljubitelje pisane reči da budu njegovi gosti na 4. Književnim susretima, koji će se održati 14. 09. 2013. godine, u velikoj sali "Megamarketa". Susreti se održavaju pod geslom "Bez muke se pjesna ne ispoja".

PROGRAM KNJIŽEVNIH SUSRETA:
10.00 časova - okupljanje učesnika u prostorijama KK 21, Trg heroja 7
11.00 časova - turistički obilazak Smederevske Palanke (poseta manastiru Koporin, zadužbini Stefana Lazarevića iz 15. veka, parku "Kiseljak", jezeru "Kudreč", crkvi brvnari Sv. Ilije iz 19. veka, kao i obilazak centra grada)
17.00 časova - Pesnički maraton u sali Megamarketa, proglašenje pobednika 1. Pesničkog konkursa KK 21, dodela plaketa i pohvala nagrađenim pesnicima, Proglašenje pobednika Pesničkog maratona po oceni žirija i publike i učesnika i dodela prigodnih nagrada
21.00-22.00- Koktel

PROPOZICIJE ZA UČESNIKE PESNIČKOG MARATONA:
Svaki učesnik može uzeti učešća sa pesmom ne dužom od 28 stihova (redova), koja do sada nije objavljivana.
Maraton je takmičarskog karaktera. Biće dodeljene nagrade po oceni žirija, kao i nagrade po oceni samih učesnika.

Na Književnim susretima biće promovisan i novi, četvrti po redu Zbornik "Izvornik" Književnog kluba 21, u kojem će pored radova njegovih članova, biti objavljeni i radovi pobednika po oceni žirija i učesnika prošlogodišnjih susreta, kao i pobednika i pohvaljenih na 1. Pesničkog konkursa KK 21 i učesnika koji su po oceni žirija ušli u Zbornik.

Svi pesnici koji žele da učestvuju u ovogodišnjim Književnim susretima dužni su da potvrde svoj dolazak i da prijave pesmu sa kojom će učestvovati na Pesničkom maratonu, kao i adresu i broj telefona i to na e-mail KK 21- kk21palanka@gmail.com, na facebook strani KK 21 i na kontakt telefon 064/2529-940.

Нема коментара:

Постави коментар